Limburgplant
Groothandel

Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen richt zich op professionele groenverbruikers èn particulieren. 

Op ons afhaalcentrum kunt u, als professionele groenverbruiker, zelf uw benodigde beplanting bij elkaar zoeken. U vindt er een enorm assortiment tuinplanten van goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen . Mocht U toch nog iets missen dan leveren we dit doorgaans binnen enkele dagen na.

Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid dat u uw beplanting vooraf bij ons besteld. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het met u afgesproken tijdstip klaarstaat. Het is dan alleen nog een kwestie van opladen en wegrijden wat u een flinke tijdsbesparing oplevert. In overleg kunnen we desgewenst ook op locatie leveren.

Wilt u eerst een offerte voor uw beplanting dan is dit geen probleem. Wij zorgen te allen tijde voor een passende aanbieding bij uw aanvraag.

  • Grond_466
  • Grond_221-HDR
  • Over onsGeschiedenisBoomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen is opgericht in 1922 door Harie Maessen, geboren 4 september 1891. Zijn grote voorliefde waren fruitbomen en de vele variaties daarin. Later werden het ook laanbomen en siergewassen. De kwekerij floreerde goed. Grote fruittelers uit Zuid-Limburg waren vaste klanten. MEER INFO

  • Over onsBezorgenIndien u in het bezit bent of kunt komen van een aanhangwagen of bestelbus zijn de meeste bomen & planten goed zelf te transporteren. Denk hierbij wel aan het meenemen van afdek- en afbindmateriaal zoals touwen, spanriemen, plastic zeil of doeken. Indien de bestelde bomen & planten van dien omvang of hoeveelheid zijn, dat ze niet door u zelf vervoerd kunnen worden, is er de mogelijkheid deze goederen te laten bezorgen.MEER INFO